Най-популярната секспоза

Проучват сексуалния живот на хората по света

Най-популярната секспоза | StandartNews.com

 

Най-популярната секспоза

Разни страни, разни обичаи. Но дали това правило важи и за леглото? 10 000 участници са били допитани за сексуалните им предпочитания, съобщава германският таблоид Bild.

Според проучване, проведено от производителя на сексиграчки Lelo, с най-голям брой партньори (средно 15-20) са хората в Швейцария, Гърция и Бразилия, а жителите на Северна Америка от своя страна сменят сексуалните си партньори само 1-3 пъти. Учудващо е, че темпераментните и носещи славата на не съвсем верни на половинките си испанци и италианци споделят леглото си с най-много трима различни партньори през живота си”, според изследването. „Средно хората по света имат около 10-20 сексуални партньори. Най-често те се сменят във възрастта от 31 до 40 години, а 25-30-годишните се нареждат след тях с минимален марж“, отбелязва вестникът.

По-голямата част от респондентите (30%) считат своя сексуален живот за добър, 5% го наричат "божествен". Около 20% от допитваните пробват нови неща в леглото.

Само 0,99% от участниците в проучването са посочили, че никога не са изпитвали оргазъм. В същото време при почти 60% това се случва няколко пъти седмично, при 18,23% - веднъж седмично, а при 12,43% - повече от веднъж на ден.

Що се отнася до пози, пише Билд, нито една позиция не е толкова популярна в международен план, колкото колянно-лакътната - 50,41% от респондентите са гласували за нея. На второ и трето място се класира позата на ездачката (38,2% от гласовете) и накрая - мисионерската поза (34,66%).

Участниците в проучването описват и нещата, които могат да ги откажат от правенето на секс. "Разбира се, стресът е на първо място с 60% от гласовете. Идилията в спалнята се нарушава и от проблеми със собственото тяло или неразположение (почти 30%), както и от звънящ или вибриращ телефон - за 21% от анкетираните“, пише Билд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай