Наум Шопов с нова придобивка

Падна тайната каква е тя

Всеизвестният актьор и водещ на "Ергенът" Наум Шопов сподели  в социалните мрежи, че преди броени часове си е закупил спортен звяр. Това е чисто нова „Тесла“ Модел 3 Хайленд. Цената на такъв автомобил стартира от 120 000 лева. 

"Най-после моментът дойде! Когато пристигна колата имаше неща, които НИКАК не харесвах в нея, но бързо ги решихме! Вече е фолирана, затъмнена, защитена с керамика и вече е готова за всяко място, на което ни отведе деня!", сподели с последователите си днес Шопов и обеща да публикува още едно видео с звяра си по-късно.

Веднъж качиш ли се на Тесла, друг автомобил няма, погалиха самочувствието на актьора последователите му. Макар, че се намериха и завистници, които отсъдиха, че са най големите боклуци още малко ще ги спрат. Запознати с автомобилните страсти на Наум го попитаха също: "А какво стана с Поршето?!", на което той отвърна, че ще разберат в следващото му видео тази вечер.

Преди време синът на актьора Христо Шопов сподели с последователите си в социалните мрежи, че всичките му коли са задължително бял цвят. Явно екранният д-р Тасев от „Откраднат живот“ вече е решил да се спре на друга боя за автомобила си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай