Наталия Гуркова омая грък в София

Стефанос Стамидис приготви за красавицата октопод с фава от Санторини

Наталия Гуркова омая грък в София | StandartNews.com

Наталия Гуркова се появи с убийствен тен и в перфектна форма на светска сбирка, дирижирана от шеф готвача Стефанос Стамидис. Една от най-известните дами, дефилирали с короната на „Мис България“ в близкото минало, се оказа истински познавач на морските чудесии от гръцката кухня. Тя демонстрира познания по темата и получи шестица от Веси Цюрбрюг, кулинарния експерт на „Преди обед“.

Атанас Лазаров, Стефанос Стамидис и Веси Цюрбрюг

Наталия Гуркова безпогрешно разпозна съставките в салатата със средиземноморски рак и авокадо дзадзики, октопода с фава от Санторини, калмарите с тарама и мастило от сепия и маринован морски копър, които бяха само някои от авангардните произведения в Кузина. „Всяка от рецептите е модерен прочит на традицията“, коментира пред „Стандарт“ Стефанос Стамидис. Той без съмнение остана силно впечатлен от ефектната Наталия. Напоследък всички светски хроникьори се опитват да разберат дали Гуркова има нов мъж в живота си. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Kron
преди 45 минути

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може:--- https://come.ac/manx

Откажи