Напрежение. Хари отново цака Кейт

Какво направи принцът след голямата новина на принцесата

Напрежение. Хари отново цака Кейт | StandartNews.com

Хари отново реши да надцака някого от семейството му в Бъкингам. Само два часа след като Кейт Мидълтън публикува изявлението относно лечението си от рак, принцът разкри следващия си проект.

Още през април Хари и Меган Маркъл обявиха, че работят върху два нови документални сериала за Netflix с тяхната компания Archewelll Productions. Двойката вече пусна три предавания със стрийминг платформата.

Четвъртото шоу на Хари ще предостави поглед зад кулисите на света на международното поло, конния спорт, който той е играл през по-голямата част от живота си и е широко свързан с богатия елит, пише "Вести".

През април в изявление на екипа на Хари се казва, че шоуто ще "осигурява на зрителите безпрецедентен достъп до света на професионалното поло. Известен предимно със своята естетическа и социална сцена, сериалът ще дръпне завесата, улавяйки играчи и всичко необходимо, за да се състезавате на най-високо ниво."

Сега бяха публикувани нови подробности за проекта, включително заглавието му, просто: POLO.

В понеделник официалният акаунт на Netflix в Х публикува четири нови изображения, свързани със сериала, заедно със съобщението: "POLO е нов документален сериал, който проследява елитни глобални играчи и предлага ексклузивен поглед зад кулисите на забързан свят на спорта. От Archewell Productions и Boardwalk Pictures. Премиера този декември."

Броени часове преди това, Кейт разкри, че е завършила курса си на превантивна химиотерапия и се надява да започне постепенно връщане към публичните си ангажименти, тъй като се фокусира върху оставането "без рак".

"Последните девет месеца бяха невероятно трудни за нас като семейство", каза тя. "Животът, какъвто го познавате, може да се промени за миг и ние трябваше да намерим начин да се ориентираме в бурните води и непознат път. Боледуването от рак е сложно, страшно и непредсказуемо за всички, особено за най-близките ви хора."

"Със смирение, това също ви изправя лице в лице със собствените си уязвимости по начин, който никога преди не сте обмисляли, и с това, нова гледна точка за всичко. Това време преди всичко напомни на Уилям и мен да размишляваме и да бъдем благодарни за малките, но важни неща в живота, които толкова много от нас често приемат за даденост. Просто да обичаш и да бъдеш обичан."

Връзката на Хари и Меган с Уилям и Кейт придоби все по-голям обществен фокус след като двойката се отдръпна от монархията и се премести в САЩ през 2020 г.

Дългогодишните спекулации за напрежението между двойките бяха потвърдени от Хари и Меган в тяхното интервю за Опра през 2021 г., шоуто на Netflix през 2022 г. и мемоарите на Хари от 2023 г.

По време на издаването на мемоарите си Хари разкри, че в момента не разговаря с брат си.

Пускането на мемоарите беше насрочено за 10 януари 2023 г., ден след 41-ия рожден ден на Кейт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
Ива
преди 6 дни

Хари е глупак, воден от коварната си жена

Откажи