Направете добро първо впечатление в стилни и елегантни дрехи

Внимавайте с избора, особено когато сте поканени на бизнес среща, официален коктейл или започвате нова работа

Направете добро първо впечатление в стилни и елегантни дрехи | StandartNews.com

Всички знаем онази българска народна поговорка, според която по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Или казано с други думи – неподходящата ви визия може да ви изиграе много лоша шега, а вашите бизнес партньори може дори и да не разберат онова, което им обяснявате, ако не изглеждате добре. Колкото и жалко да звучи, това се случва. Ето защо, за да избегнем подобни проблеми и проявления в нашето ежедневие, е добре да подбираме внимателно облеклото си. Това се отнася особено силно за случаите, в които искаме да сменим работното си място и тепърва трябва да впечатляваме новите си работодатели. Как обаче да се случи това?

Какви дрехи да изберете за вашия първи работен ден?

Това може да се окаже доста сложен въпрос. Ето защо ние днес решихме да ви представим един вариант, който пасва перфектно на всяка едно ново работно място. Няма значение дали ще започвате работа като сервитьорка, банкер, консултант или лекар. Винаги е добре да изглеждате стилно и поради тази причина се спряхме на следната визия. Изберете черен панталон, който да не е нито прекалено тесен, за да ви очертава, нито прекалено широк, за да се чувствате и вие самите неудобно.

Добавете чисто бяла риза. Нека да не съдържа никакви допълнителни дантели, къдрички или емблеми, които биха привлекли вниманието на околните върху тях. Ако не притежавате такъв модел, ви съветваме да потърсите бяла дамска риза на modivo.bg. Там ще откриете огромно разнообразие от предложения на водещи световни брандове, с които ще се чувствате перфектно без значение колко точно дълъг ще бъде работният ви ден.

Към тази визия, добавете черно сако или друг цвят, но нека да не бъде прекалено ярък. Залагайте на пастелни нюанси и неутрални тонове, за да не привличате излишно внимание върху себе си още през първия ден.

За финал - не пребрегвайте обувките. Не избирайте прекалено високи обувки, ако не знаете какво ви очаква. Спрете се на нещо стилно и елегантно, по възможност на равна подметка. Така ще добавите и последния щрих към вашата бизнес визия, с която сме сигурни, че ще спечелите позитивната нагласа на вашите работодатели и партньори.

Какви други дрехи можем да изберем?

В случай, че предложението ни не е особено по вашия вкус, ви препоръчваме да разгледате селекцията от облекла в https://modivo.bg/c/zheni/obleklo. Тук можете да откриете стотици други модели, които чудесно биха се вписали в понятието „бизнес визия“. Елегантността струи от тях, но ако все пак не се чувствате сигурни в избора си, винаги можете да се допитате до моден консултант, който да ви даде своите предложения. Също така ви препоръчваме и да разгледате блог на личност, която се занимава с подобна дейност. Така ще се доближите максимално до този стил и няма да се притеснявате от евентуални грешки във визията си на новото работно място.

Внимателно подбирайте дрехите си, особено в случаите, когато сте поканени на бизнес среща, официален коктейл или започвате нова работа. Обикновено на такива събития присъстват репортери, известни личности или хора, от които зависи вашето бъдеще. Прекалено е рисковано да покажете своя нрав и типичната за вас екстравагантност, така че не рискувайте. Следвайте етикета и той ще ви отведе до сигурен успех!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай