„На кафе“ – онлайн от вкъщи

Гала и панелистите са в ефир от домовете си заради карантината

„На кафе“ – онлайн от вкъщи | StandartNews.com

Гала и панелистите осъществяват „На кафе“ от домовете си - заради положителния тест на водещата цялото предаване в следващите дни ще бъде онлайн. „Случва ми се за първи път от 20 години. Състоянието ми не се е променило – симптомите са грипоподобни, като най-неприятно е, че главата продължава да ме боли“, информира феновете си Гала. Тя сподели, че се лекува с отвара от пчелен прашец и джинджифил. Андреа Банда Банда по-рано пък сподели в социалните мрежи, че всички са в кондиция, само нейният нос леко тече заради прахта, която е избърсала в дома си.

Най-опитни по „темата“ са Гери Малкоданска и Георги Блажев. Синоптичката беше с положителен тест доста преди Гала, а писателят е прекарал вируса през лятото, преди да се присъедини към "На кафе", но се е възстановил бързо с антибиотик и витамин C1000.

„На мен това ми се случва за втори път през тази година. Не искам да омаловажавам по никакъв начин ситуацията с коронавируса, но отказвам и да съм скован от страх. Да, аз го изкарах и може би това ме успокоява допълнително. Но нека не изпадаме в крайности и да кръстосваме моралните си шпаги с околните. Пазете се. И се смейте, защото ако ни вземат смеха, сме чао", написа Блажев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай