Морето май изхвърли Валя

Морето май изхвърли Валя | StandartNews.com

Бургас. Разложено тяло на млада жена изхвърли морето в Бургас вчера. На страшната гледка са се натъкнали работници в района на яхтеното пристанище. Предполага се, че тялото е на изчезналата медицинска сестра Валентина Иванова, но никой не се наема да потвърди информацията. Предстои ДНК експертиза да каже дали жената е именно Валя.

Красивата медсестра Валя изчезна преди повече от месец в навечерието на Цветница. Самоубийство в морето е основната версия, по която работеше полицията. Два дни след изчезването на Валя криминалистите откриха на моста в Морската градина на Бургас GSM-а й и кутия цигари. Въпреки това приятелят й - полицаят от "Сигма" Валентин Георгиев и родителите й, се надяват младата жена да се върне жива и здрава.

Полицаи отцепиха в късния следобед в неделя района на пристанището в Бургас. Повикани бяха водолази, които да помогнат за изваждането на тялото. Операцията се оказа твърде сложна заради напредналия стадий на разлагане на тялото. Според запознати трупът е разчленен, тъй като се е удрял в бетонови тетраподи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай