Момчето, спасено от Кобрата, излезе от кома

Момчето, спасено от Кобрата, излезе от кома | StandartNews.com

Кирил Тодоров, който си глътна езика след спречкване в столична дискотека и бе спасен от Кубрат Пулев, е излязъл от кома. Това съобщи брат му Димитър пред Нова тв и уточни, че той има частична амнезия и много моменти от станалото му се губят.

Днес лекарите в Окръжна болница се събират на съвещание, за да решат дали да оперират младежа, който има четири хематома на главата. Неговите близки смятат, че такива тежки наранявания няма как да бъдат получени само от падане на земята.

Един от охранителите на въпросния нощен клуб е бил задържан след инцидента, каза шефката на Седмо РПУ Ани Петкова. И изтъкна, че по-късно е освободен, защото до момента все още не е ясно дали е имало побой.

Записите на охранителните камери в района показват, че гардовете са извели младежа, но не се вижда да го бият. Братът на Кирил обаче твърди обратното.

Свидетелка на станалото обясни, че Кобрата е спрял колата и слязъл, за да окаже първа помощ на пострадалия, който лежал на земята, а неговите приятели викали за помощ. Андреа пък се обадила на бърза помощ.

Кубрат Пулев все още не е разпитан от органите на реда, каза още говорителят на Седмо РПУ. И уточни, че тепърва ще разговарят със свидетелите.

Стандарт Нюз припомня, че инцидентът в Студентски град е станал малко след 04 часа в сряда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай