Моделката-любовница на Божков избягала в Монако

Блага Митева е популярна не само у нас, но и по модните дефилета в Европа

Моделката-любовница на Божков избягала в Монако | StandartNews.com

Скрилият се от родното правосъдие в Дубай хазартен бос Васил Божков бе изоставен от любимата си любовница – популярната не само у нас, но и по модните дефилета в Европа манекенка Блага Митева. Тази пролет стройната хубавица се е изнесла скоропостижно от Лондон и вече се носи на крилете на любовта с нов влиятелен и богат благодетел, пише HotArena.

Познати на Блага Митева споделят пред „Уикенд“, че манекенката се е установила да живее в най-скъпия град в Европа – в Монте Карло. Красавицата от Плевен обитава бляскав апартамент в близост до яхтеното пристанище Еркюл и често може да бъде засечена да обикаля луксозните бутици на площад „Плас дьо Казино“, или да се припича на някой от частните плажове в княжество Монако.

Настоящият 5-звезден живот на Блага Митева не е подсигурен от Васил Божков, а от новия мъж до манекенката. Баровецът е родом от Швейцария и е сред началниците на могъщата женевска банка UBS. Топ банкерът е прехвърлил 50-те, но макар да е женен, е влюбен до уши в българската моделка. Близки до Блага Митева разкриват, че финансистът от дълго време я ухажвал, преди да настъпи неговия час тази пролет.

След като Васил Божков офейка в Дубай, а прокуратурата се зае да разплита престъпните му дела и капитали, хазартния бос преустанови финансовата издръжка на няколко от младите си държанки. Сред ощетените бе и Блага Митева, която е със статут на любимата наложница на Черепа вече близо десетилетие.

„Блага зае мястото на Зара и Лилана като титулярна любовница на Васил Божков. Той я засели в Лондон, където й купи просторен апартамент в престижен квартал. През годините Черепа отскачаше с частния си самолет почти всяка седмица до Албиона, за да се среща с нея. Всичко между тях обаче окончателно приключи тази пролет, когато Божков бе обявен за международно издирване и се сдоби с 18 тежки обвинения“, твърди запознат с интимния свят на хазартния бос. Според думите му, Блага Митева здравата се уплашила от разплитането на крими аферите на нейния благодетел и категорично отклонила няколко предложения да се установи при него в Абу Даби.

За разрива в отношенията между Блага Митева и Васил Божков подсказва и обявения за продан апартамент на моделката в Лондон. Светлокосата красавица си събрала целия багаж от жилището още в края на месец март и първоначално се изнесла в друг апартамент в Лондон, който е собственост на швейцарския банкер. Накрая Блага предпочела да смени и държавата и приела предложението на новия си възлюбен да се установи в Монте Карло. В княжество Монако моделката живее вече повече от 5 месеца, като от време на време отскача и до Лондон.

Според близки до Блага Митева, макар подареният й от Васил Божков апартамент в Лондон да се водел на нейно име, тя предпочела да не слага ръка върху имота, за да си няма разправии с Черепа в бъдеще. „Жилището е обявено за продан, а когато смени собственика си, парите ще отидат в сметката на Мая, първата съпруга на Васил Божков. Тя също живее в Лондон от години“, разкрива посветен в интимния свят на Черепа.

Звездата на Блага Митева в България изгря преди повече от 10 години, когато хубавицата от Плевен се засели в София и подписа договор с модна агенция „Визаж“. След няколко ревюта и рекламни снимки Блага се залюби с Георги Божилов – Жоро Тениса, нашумял като личния сводник на Васил Божков. Връзката между Блага и Тениса продължи само няколко месеца, след което моделката стана официална метреса на Васил Божков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай