Митко Щерев с шокираща новина! Решението

Какво съобщи на феновете си емблематичният музикант

Митко Щерев с шокираща новина! Решението | StandartNews.com

"Слизам от сцената и спирам с концертите! Прощавам се с публиката на 28 октомври, когато ще изпълня сам темата към филма "Осъдени души" и други мои хитове." В това е категоричен големият композитор и музикант Митко Щерев.

На 28 октомври той, братя Аргирови, Мими Иванова, Мая Нешкова, Маргарита Храноав, Елвира Георгиева, Нелина, дует "Шик" и "Трамвай номер 5" ще вдигнат зала 1 на НДК на крака.

"Не че съм толкова уморен, колкото смятам, че имам нужда от почивка", допълва композиторът, който преди ден се снима с организатора на концерта си - Евгени Боянов.

"Желанието на маестрото ще бъде уважено, като едни от изпълнителите ни ще пеят негови песни на концерта. Той пък ще изпълни музикалната тема от филма "Осъдени души", която е изключително популярна". Това каза Евгени Боянов. Песента към филма, която изпълнява Лили Иванова на концерта ще пее певицата Нелина.

78-годишният композитор прави кратка ретроспекция на отминалите години с думите: "Два брака, три дъщери, двама внуци, две внучки, много музика, концерти и още какво ли не! A годините наистина са 78!", щастлив е от изживяното Митко Щерев. Той най-много се радва на хората, които обичат музиката му. "Това е най-хубавото, което може да се случи на музикант или певец", казва Щерев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай