Мистериозно чудовище изхвърли морето

Прилича на кит, погълнал крава, която е изяла делфин преди смъртта си, разказват очевидци

Мистериозно чудовище изхвърли морето | StandartNews.com

Мистериозно същество, което засега не може да бъде идентифицирано, изхвърли морският прибой на плажа в Ливърпул.

Създанието е било наречено „Аномалия на Айнсдейл“ и в момента се изследва от специалисти и граждани, съобщават световните издания.

Чудовището е дълго 4,5 метра. Очевидците така и не успели да видят главата. Има и още странности - друго същество е прикрепено през пъпната връв. Най-вероятно загадъчното същество е щяло да роди. Това се отнася повече към догадките, така че не може да бъде потвърдено на 100%.

Външният вид на съществото е такъв, че сякаш кит е погълнал крава, която е изяла делфин преди смъртта си, отбелязала една от жените на плажа, където било изхвърлено чудовището.

Друга посетителка споделя за непоносимата воня, от която й се завил свят. Мнозина не са могли да се приближат твърде близо точно заради миризмата.

Когато снимки на съществото били публикувани в мрежата, потребителите започнали да се чудят какво всъщност виждат. Предположенията са различни: крава, размразен мамут и други. Според един от биолозите това е разложен кит, изхвърлен на брега.

Гръбнакът стърчи през плътта, тялото е силно деформирано. Може би това са три различни свързани части на кит. 

Снимки от находката са прехвърлени в катедрата по морска биология в университета в Ливърпул. Може би учените ще изяснят проблема и ще дадат нормално обяснение за находката.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай