Мисис България: 2020-а отне майка ми

Това ме направи по-силна и смирена, заяви Ана Иванова

Мисис България: 2020-а отне майка ми | StandartNews.com

Мисис България 2008 Ана Иванова е една от най-успешните българки зад граница и днес празнува рожден ден. Тя има над 17-годишна кариера в Монако и в Люксембург.  Носителката на короната за най-красиви омъжени българки е отличена и с други престижни награди - "Мисис Дама на годината" 2017, "Златно сърце" 2014 и други. Ана Иванова е първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако заради благотворителните й инициативи като президент на фондация "Монако дриймс". 

"Благодаря на Бог и на Вселената - всичко, което съм си пожелала  досега се е случило в годините. Но не спирам да мечтая никога и да сбъдвам мечтите си. Титли, корони, призове.... Всичко това е преходно и доказване пред самия себе си в даденото време и момент до къде можеш да стигнеш. Щастието не се измерва - поне за мен в това. Щастието е много относително за всеки. Аз криза не съм усетила, но преди три месеца загубих майка си. Беше голям шок, защото всеки си мисли, че неговата майка вечно ще е жива. Но... да - по някакъв начин това ме направи и по-силна, смирена и определено затвърждавам да съм "над нещата", споделя миската.

"Пожелавам на всички и на себе си най-вече здраве, късмет и да бъдем една идея по-смирени. И винаги, когато почустваме емоциите, които искаме да изразим  към близките си, да го направим, защото утре може да е късно. Всеки има нужда да чуе думите "обичам те" и да знае, че някой някъде мисли за него", допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай