Милена разкри секс тайни на Аргирови

Култовата рокаджийка празнува ЧРД №55

Милена разкри секс тайни на Аргирови | StandartNews.com

Голямото момиче на българския рок Милена Славова празнува 55-ия си рожден ден. Вътрешно обаче признава, че се чувства на 15. Феновете й може и да са забравили, че в средата на 80-те години тя всъщност първо се прочу като гадже на Благовест Аргиров. А може би на брат му Светослав? Понякога самата тя се чуди за това.

"Знам, че братята имаха навика да си разменят гаджетата, ама се кълнат, че с мен не са го правили. Пък и сигурно щях да разбера, но знае ли човек", признава Милена. Според нея по времето, когато тя си е лягала с Благовест, Светослав е бил зает със Соня Васи, но дали момичетата не са минали и през двамата близнаци, можем само да гадаем.

Именно мениджърът на прочутите братя, Киро Мъглата, я открива и то по случайност. "Бях някъде в 9-и клас и се изявявах като манекенка. По време на едно ревю се преобличах и започнах да си тананикам някаква песен. Вратата се отвори и някакъв човек ми вика: "Я дай пак!". Това беше Киро", спомня си певицата. С Киро правят няколко записа, но те не се завъртат по радиото, а по БНТ не било възможно да ги пунсат с ексцентричната й за времето визия. След това Киро заминава да работи в чужбина и певицата се намира с Васко Гюров, с когото правят трио "Милена", което по-късно прераства в група "Ревю".

"Има много пеещи момичета, но то не е само пеенето, а е някак и стилът на живот. Не е само да си облечеш коженото яке, ами и начинът на мислене е важен, на усещане, на организация, на този хъс непримирим. Това са съвкупности от неща, защото някои хора си мислят, че да си рок певица е това – обличаш си коженото яке, качваш се на сцената и пееш рок. Ама не е това. Това е идеология, начин на живот, стил на мислене, вибрации. И понеже през годините виждат, че не е лесно, и доста дами се отказват. А иначе имат гласов потенциал. В пространството са се доказали с интересни гласове, но явно не им издържат нервите", споделя Милена в "Нашият ден" на БНР.

"Мисленето ми, начинът, отношението към света – всичко ми е същото. Аз се обогатявам с опит с всеки изминал ден. Той се трупа под формата на години. Развивам се душевно, обогатявам си средата, не се свивам в себе си от това, че възрастта напредва.Мислила съм си, че наистина в един момент се получава така, че няма синхрон върху това, което си отвътре, и това, което в един момент времето прави от теб. Колкото и човек да си прави пластични операции, това е Божа работа, годините са си години. Човек не трябва да се запуска в никакъв случай, но пък времето не можем да победим. Важен е духът!", категорична е тя.

"Попадат ми разни неща, които чета от време на време за хората над 50. Казват, че тепърва животът започва. Едно време си казвах: "Тия пенсии, какво ще се занимавам да им чета нещата". Мислех си, че това са пенсии, а напротив това са много богати на опит хора, които са видели прекалено много и с набрания опит през годините тепърва животът започва. Васко Кръпката преди ми беше казал: "След 50 животът започва". Викам: :Какъв живот бе, братко, ние ще умрем от старост скоро", в реда на майтапа. Но наистина той излезе прав, защото аз открих неща, които преди просто не съм забелязвала, минавали са покрай мен, но не съм ги усещала и виждала. Не се притеснявам от това, че остарявам, а напротив – радвам се, че имам други сетива", коментира певицата.

"Идеята ми е така да вървя напред, че един ден, като се погледна, то ще стана баба със сигурност, но искам да съм от тези лудите баби. Навремето в Лондон в един автобус видях две баби. Едната със синя коса, другата със зелена. Сигурно бяха на 85 плюс. Обаче с татуировки, с гривни, с лакирани нокти на крака, на ръце, уникални дрехи, бижута... и им казах: "Евала на тези жени", споделя още тя.

За пандемията Милена коментира: "Може би трябваше да се случи нещо, човек малко да си поосмисли нещата за това какво прави и кои са хората около него, за какво се бори в живота. Имахме доста време да го осмислим и най-накрая да го измислим. Мога да кажа, че със сигурност всеки малко или много се е променил от изминалата година".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай