Михаил Билалов лют на Орлин Горанов

Певецът превзема публиката на актьора, който водеше "Стани богат"

Михаил Билалов лют на Орлин Горанов | StandartNews.com

Михаил Билалов, който водеше "Стани богат" по БНТ, бил лют на Орлин Горанов, който пък се кани да превземе публиката му с новото шоу "Последният печели". Идентичният формат реално замества световната игра в същия часови пояс. Шоуто за добре информирани търсачи на силни усещания беше спряно през есента на миналата година заради невъзможността на бюджета на телевизията да поема огромните разходи, примоня Лупа.бг. Говори се, че самият Билалов искал огромен хонорар за всяко предаване с аргумента, че то е европейско и е нормално заплащането също да бъде по стандартите в Европа. Слухът спряга суми от порядъка на 3000 лева на издание. 

За разлика от колегата си по сцена, Горанов бил далеч по-скромен. Щедрият музикант нямал навика да се пазари и приел сносно заплащане, което обаче е далеч от мащабите на исканото от Билалов, разказват запознати с историята. 

„Последният печели” се води забавно-развлекателно семейно шоу и ще радва зрителите с познавателни въпроси. Ще участват трима играчи в три кръга, в които участниците ще отговарят на въпроси от различни сфери. Както в „Стани богат”,  и  предаването на Горанов всеки въпрос ще носи различен брой точки. След края на всеки кръг ще отпада по един участник, а победителят ще печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи. Зрители и фенове на Горанов са убедени, че той ще е перфектен на тв екрана, както и на сцената.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай