"Металика" работят по нов албум

Групата използва допълнителното си време, за да създаде "карантинен албум"

"Металика" работят по нов албум | StandartNews.com

Ларс Улрих разкри, че Metallica работят над нов албум по Zoom в условията на коронавирусната пандемия.

През април барабанистът заяви, че има „много добър шанс“ групата да използва допълнителното си време, за да създаде „карантинен албум“.

Говорейки с водещия на шведското токшоу Фредрик Скавкан, Улрих обясни, че Metallica е "обменяла някои добри идеи" по Zoom.

"Засега някои аспекти от работата ни са в изненадващо добра форма. Остава да си изясним докъде можем да стигнем, без да споделяме едно и също пространство", казва Ларс Улрих.

Барабанистът допълва, че с колегите му поддържат връзка чрез имейли и организират седмични сесии в Zoom, обменяйки идеи и опитвайки се да правят музика в подобна необичайна ситуация.

"Страхотно е да поддържаме контакт и да обменяме идеи. Приятно е усещането да си част от група. С нетърпение гледам към творческите възможности, които се откриват пред нас", отбелязва Ларс Улрих.

Междувременно Metallica продължават да радват феновете с пълни класически сетове като част от тяхната поредица Metallica Mondays. Тази седмица (15 юни) беше шоуто им от 2013 г. в Мелбърн, Австралия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай