Мерцедес на плажа едва не прегази дете

Мерцедес на плажа едва не прегази дете | StandartNews.com

Черноморец. Мъж и жена подкараха автомобила си по плажа в залива Вромос край Черноморец и почти прегазиха дете, играещо си на пясъка и дръпнало се секунди преди да го прегази автомобилът, предаде Нова тв по сигнал на зрител. Под гумите на колата обаче останали разпръснатите наоколо играчки на детето, съобщават още очевидците. 

„Не мога да опиша с думи наглото поведение. Автомобилът е с хасковска регистрация. Идвайки на плажа, по-горе на баира, огледаха се, след което с мръсна газ завиха рязко надясно, където играеха нашите деца. Колата спря на метър от едното дете и на около 2 метра от краката ни, като преди това мина през разхвърляните наоколо от децата лопатки и кофички", разказва потресената жена.

„Едното детенце като по чудо се дръпна, за да не го прегази колата. Едната лопатка обаче остана под гумите на колата. Подскочихме и двете семейства, онемели от ужас. Девойката с цялата си наглост заяви, че плажът е неохраняем и всеки може да си прави каквото поиска. След 2-3 минути пререкания, момичето и приятелят й изтеглиха колата назад", допълва очевидката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай