Меган: Всички ни завиждат

Маркъл се жалвала на приятелки за поредната драма

Меган: Всички ни завиждат | StandartNews.com

Меган Маркъл вярва, че всички се заяждат с нея и принц Хари, защото им завиждат и че наложените им ограничения са наказание за пожеланата независимост. Това е казала херцогинята на Съсекс на най-близките си приятели, предадоха от „DailyMail“, позовавайки се на анонимен източник.

„Меган твърди, че с Хари не са имали друг избор, освен да напишат публичното изявление. Според нея, ако някой трябва да се чувства обиден, това са те, защото никога не са възнамерявали да капитализират думата „кралски“. Всички си мислят, че те ще злоупотребят с привилегирования си статут, което е абсурдно“, казва източникът.

Както стана ясно, Хари е в Единбург и сега се разкри, че Меган ще се присъедини към него в Лондон.

„Тя ще отиде директно в столицата. Каза, че двамата с Хари ще продължат да се борят със завистта и дребнавостта и ще се фокусират върху доброто, което правят и върху отглеждането на сина си. Меган възнамерява все така да подкрепя съпруга си безусловно, защото той е най-почтеният и верен“, продължава източникът.

Маркъл вярва и че Елизабет II е била притисната да постави тези ограничения, защото Хари е нейният любимец и другите просто не могат да приемат този факт.

„Те създадоха сайта си, за да могат да са максимално открити. Изявлението им беше написано много внимателно и въобще не целяха да проявят неуважение към кралицата“, допълва източникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай