Меган стана ментор

Херцогинята на Съсекс обучава следващото поколение

Меган стана ментор | StandartNews.com

Меган Маркъл стана ментор на млада дама, която се подготвя за интервю за работа. Херцогинята на Съсекс се включи от дома си в Ел Ей и заръча на момичето да бъде „източник на надежда и позитивност“. Бившата актриса е патрон на благотворителното дружество „SmartWorks“, което помага на жени в професионалното им развитие. Организацията качи откъс от разговора между дамите в социалните мрежи. Във видеото се вижда как Меган подготвя момичето за стаж по психология.

View this post on Instagram

A post shared by Smart Works (@smartworkscharity) on

„Беше огромна чест да се срещна с толкова много талантливи жени и да науча по нещо от всяка от тях. Невероятно е как от „SmartWorks“ са успели да адаптират програмата си в тези нелеки времена. Вдъхновяващо е, че организацията продължава да подкрепя своите клиенти дори и в разгара на световната криза и вдъхва на безброй жени самочувствието, от което се нуждаят в момента“, коментира Маркъл.

Момичето очевдино е останало доволно от сесията с Меган и сподели пред „SmartWorks“: „Работата й наистина е вдъхновяваща. Искам да й благодаря за полезните съвети, които ми даде – със сигурност ще са ми от полза с години наред.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай