Меган щяла да продава втората сватба

Маркъл се стреми и към промяна в предбрачния договор, коментират експерти в протокола

Меган щяла да продава втората сватба | StandartNews.com

Хари и Меган отново започват да тиражират намерения за повторна сватба – този път в Щатите, твърдят светски хроникьори в Ел Ей. Както вече беше казано, церемонията щяла да бъде на плажа, но много звездна – от Джордж и Амал Клуни до Приянка Чопра. Коментаторите на кралския протокол край Темза обаче хич не са въодушевени от подобно събитие. Според тях целта на булката е да анулира предбрачния договор и да принуди съпруга си да подпише нов, съобразен със законите в родната й Америка. Да припомним, че венчавката на принца и бившата актриса в Лондон струваше милиони лири. Сега те със сигурност искат да спечелят едни други милиони, тъкмо като продадат правата за втората си сватба. И това най-вероятно ще стане чрез реалити шоуто за младоженци на канадската стилистка Джесика Малруни, близка приятелка на семейството.

Междувременно Меган запя нова песен. Тя и мъжът й изведнъж обявиха, че нямат нищо общо с широко рекламираната книга „В търсене на свободата“, която уж трябваше да разкрие живота им в двора и причините, поради които го напуснаха така безславно.  Сега прес агентите на Хари и Меган тиражират нова версия – че съпрузите не са дали нито едно интервю за така наречената им биография. Вероятно кралицата майка ги е предупредила, че ще им спре кранчето, ако продължават да тръбят, че написаното в книгата е разказано от тях.

От Лондон се разнесе още една новина: Хари и Меган в продължение на 15 години ще трябва да плащат милионите, похарчени за Фрогмор котидж – британския дом, който беше ремонтиран, освежен и отреден за тях и който те зарязаха в името на свободата. Първоначалната сума възлизаше на 2,4 милиона лири, но към нея се прибавиха още милион и половина заради капризите на Меган, които „щели да я направят щастлива“. Ако херцозите си бяха останали във Великобритания, Фрогмор котидж щеше да бъде техният сватбен подарък от кралицата и дори нямаше да плащат режийните. Но сега ще трябва да възстановят разходите на хазната, а опустялото имение всеки месец гълта по 18 000 лири за издръжка, докато те живеят в разкошната вила на Тайлър Пери в Ел Ей за 14, 5 милиона лири.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай