Меган зарибява Елън Дедженеръс

Херцогинята на Съсекс ще даде първото си интервю след Мегзит в шоуто на прочутата водещата

Меган зарибява Елън Дедженеръс | StandartNews.com

Меган Маркъл се готви за първото си интервю след Мегзит, предаде британската преса. Анонимни източници, близки до херцогинята на Съсекс, разкрили, че Маркъл искала да се яви в ефира на шоуто на Елън Дедженеръс, защото дамите се сближили през последната година и водещата е единствената, която разбирала през какво преминава кралската снаха.

Анонимен източник от шоуто на Дедженеръс заяви същото: „Елън и Меган подготвят това интервю от известно време“.

Дамите се срещнали случайно преди година в кучешки приют в Ел Ей. След това двете продължили да поддържат връзка. Водещата и съпругата й Порша де Роси дори посетили херцозите на Съсекс в Лондон след раждането на Арчи.

„Критиките по техен адрес не са справедливи. Те са едни от най-свестните и състрадателни хора, които познавам и допринасят с много за този свят“, заяви Елън в ефир след гостуването си на Острова.

Заради приятелството им Маркъл искала първото й интервю да бъде при Дедженеръс. Близък на херцогинята заяви: „Тя каза, че Елън разбира болката и страданието й и че е олицетворение на непринуденост и автентичност. Меган смята, че са сродни души.“

Говорител на шоуто отказа да коментира темата.

Това би било удар под кръста за друга близка приятелка на Меган – Опра. Водещата е сред най-гръмогласните защитници на херцозите на Съсекс и публично подкрепи решението им да се отделят от кралското семейство. Опра беше и сред специалните гости на кралската сватба през 2018-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай