Меган отказала да води шоу с кученца

Двойката се срещнала с шефа на мощна американска медийна компания още преди Мегзит

Меган отказала да води шоу с кученца | StandartNews.com

Американска медийна компания предложи на херцогинята на Съсекс шоу, наречено "Принцеси и кученца" по време на среща в двореца Кенсингтън - почти година преди тя и принц Хари да разкрият своите планове за Mекзит. Това пише The Mail on Sunday.

Двойката се срещна с ръководители на стрийминг услугата Quibi на 30 януари 2019 г. Но по време на интервюто с Опра Уинфри принц Хари каза, че двойката „няма план“, след като двамата отказаха да бъдат кралски особи през януари 2020 г. и подписаха с Netflix и Spotify след като семейството отказа да ги финансира.

Според източник двойката преди това е обсъждала различни проекти с ръководители в несъществуващата вече Quibi.

Една идея, предложена от основателя на фирмата Джефри Каценберг, е херцогинята да бъде домакин на онлайн шоу, което комбинира роялти и домашни любимци.

"Меган изглежда намери тази идея за обидна и макар че беше мила в момента, хората в стаята бяха малко ужасени, че това е предложението за нея", каза източникът.

„Джефри смяташе, че кученцата и принцесите се продават добре, така че ако ги съберете, ще имате нещо невероятно комерсиално.“ 

70-годишният Каценберг е един от най-могъщите мъже в Холивуд, оглавявайки студията на Дисни и основавайки студията DreamWorks със Стивън Спилбърг. Той стартира Quibi - стрийминг услуга за излъчване на предавания на мобилни телефони - през август 2018 г. с финансиране от 1,3 милиарда британски лири. 

Quibi се срина миналия декември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай