Меган Маркъл става продуцент

Кралската снаха снима филм за руски шпионин от Сената на САЩ

Меган Маркъл става продуцент | StandartNews.com

Меган Маркъл ще продуцира филм, базиран на политически роман, предадоха от The Sun. Твърди се, че херцогинята на Съсекс е постигнала споразумение с авторката на „Election Year“ Лойд Скот. Като продуцент кралската снаха ще участва и в написването на сценария.

Книгата проследява историята на Маверик Джонсън Малоун от Сената на САЩ, който работи за сенатора Съни Уейнрайт, но се оказва, че е руски шпионин. Говори се, че Меган се е трогнала от главния герой и лично се е свързала със Скот. Маркъл е заявила обаче, че не желае да се включва в екшъна и ще работи само зад камерата.

„Лойд е много развълнувана и разказва на всички как ще си партнира с херцогинята. Сценарият ще се получи много добре и Меган разполага с контактите, които да й помогнат да популяризира продукцията. Историята съдържа послания за демокрация и справедливост, на които Меган държи изключително много“, коментира анонимен източник.

Слуховете гласят, че Хари и Маркъл в подаденото заявление за лицензиране на новата си фондация „Арчиуел“ са добавили като цел на организацията си продукцията на филмови и телевизионни проекти, дигитално развлекателно съдържание, основаването на уебсайт с информация за фитнес и здраве.

Херцозите на Съсекс също така официално закриха старата си фондация „Sussex Royal“. Твърди се, че съпрузите ще фокусират ресурсите си към фирмата за екотуризъм на Хари „Травелист“, която цели да помогне на силно засегнатия от пандемията сектор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай