Меган и Хари редактираха интервюто си за Опра

Двамата стартираха и подкаст

Меган и Хари редактираха интервюто си за Опра | StandartNews.com

Първа изява на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишният принц Хари след съобщението за предстоящото раждане на второто им дете и окончателния "развод" с кралското семейство. Двойката се появи в 20-секунден тийзър за техния аудио подкаст Archewell Audio, пуснат в интернет услугата Spotify.

В краткото видео Меган, облечена в рокля на Оскар де ла Рента, и Хари разказват защо са решили да създадат подкаст и описват предимствата му, съобщиха британските медии.

Създадохме Archewell Audio, за да сме сигурни, че можем да помогнем да се чуят всички гласове и да научим историите на хората, започва Меган. Най-важно е да създадем общество, в което можете да споделяте мислите си и да насърчавате другите да споделят своите слабости в напълно безопасно пространство, продължи Хари.

Интересното е, че нов кратък видеоклип с участието на Меган и Хари се появи в мрежата само няколко часа след като стана известно за възможни промени в голямо интервю с двойката пред Опра Уинфри. Факт е, че разговорът е записан още преди двойката официално да потвърди, че повече няма да се връща към своите кралски задължения. След това кралица Елизабет II лиши внука си и съпругата му от всички кралски привилегии - почетни военни назначения и статут на покровители на редица организации.

Когато принц Хари и Меган разговаряха с Опра, те още не предполагаха, че ще бъдат напълно лишени от правото си на закрила от короната. Те очевидно не очакваха това и говореха така, сякаш трябваше да продължат да играят ролите си, каза източник от Бъкингам за Mirror.

Шоуто на Опра с участието на Меган и Хари ще се излъчи на 7 март. Само няколко часа по-рано кралица Елизабет II ще изнесе и ежегодното си телевизионно обръщение в чест на Деня на Общността. Прави впечатление, че този път апелът на кралицата по някаква причина ще бъде публикуван ден преди началото на честването на Деня на Общността. Така речта на кралица Елизабет II ще се появи в мрежата няколко часа преди първото голямо интервю с Меган и Хари след окончателния Мегзит

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай