Меган Фокс официално е на пазара за моми

Актрисата и съпругът й се разделиха след 10-годишен брак

Меган Фокс официално е на пазара за моми | StandartNews.com

Меган Фокс и Браян Остин Грийн са се разделили след 10-годишен брак. Новината потвърди самият актьор по време на своето онлайн шоу „...With Brian Austin Green“. Той разкрива, че връзката им е приключила още в края на миналата година, но са решили да не коментират публично ситуацията.

Браян разказва как миналата есен Меган оставила него и децата за 5 седмици, за да снима филм. В отсъствието й, той сънувал как двамата се разделят.

„Сънувах, че тя се връща от работа и вече нищо не е същото между нас“, разказва актьорът.

На следващия ден Грийн споделил със съпругата си преживяването, но тя го уверила, че всичко е наред. Когато актрисата се върнала обаче двамата започнали да се държат точно както в съня му.

„Изчаках няколко седмици, за да видя дали нещата ще се нормализират. Все пак, нямаше я повече от месец, току-що се беше завърнала от дълъг полет, беше работила денонощно“, продължава Браян.

Но предчувствието на Грийн се оказало правилно и, когато двамата седнали да обсъждат отношенията им, Фокс му признала, че се чувства по-добре сама. Звездите решили да си дадат почивка един от друг, но съвсем скоро станало ясно, че е време да приключат връзката си преди нещата да ескалират, както обикновено се случва.

„Ние винаги сме били откровени един с друг. Тя никога не ме е наранявала, нито пък аз нея. Ние сме семейство и не искаме да го загубим. Трябва да останем приятели и да се разбираме заради децата“, допълва актьорът.

Браян коментира и слуховете, че Меган вече е започнала нова връзка с рапъра Машин Гън Кели. Актьорът уточни, че те са само приятели и че той не е бил жертва на изневяра. „Запонзали са се на снимачния терен миналата година. Никога не съм го виждал на живо, но с Меган сме си говорили за него. Не искам никой да ги набеждава за злодеи, защото не са.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай