Меган – 3 пъти по-търсена от Бионсе

Последователите на Маркъл и Хари вече са повече и от тези на Уилям и Кейт

Меган – 3 пъти по-търсена от Бионсе | StandartNews.com

Меган Маркъл се оказва тройно по-популярна и търсена в социалните мрежи от самата Бионсе. Това сочат проучванията на маркетинговата компания Sеmrus, цитирани от британски медии. Пак според тях в момента, в който кралската снаха се върне на работа в Холивуд, акциите й ще скочат още повече.

Междувременно стана ясно, че профилът на Хари и Меган в Инстаграм вече има повече последователи от този на Уилям и Кейт. Sussex Royal може да се похвали с 11, 1 посетители, а Kensington Royal – с 11 милиона, независимо, че съществува от по-дълго време. Приливът на нови последователи в акаунта на херцозите на Съсекс започна със страшна сила, след като те обявиха, че повече не желаят да бъдат „старши членове“ на монархическата фамилия и избират свободата.

Уилям и Кейт имат 1982 поста, а Хари и Меган от април насам – 185. Въпреки че споделянията и на двете семейства генерират сходен среден брой харесвания, изявлението на двамата Съсекс, че се оттеглят от кралските си задължения, събра 2 милиона лайка. За рождения си ден Кейт получи „само“ 1, 2 милиона. Самите Уилям и Кейт следват в социалните мрежи не повече от 100 човека, докато Хари и Меган всеки месец увеличават контактите си, като най-често се включват в благотворителни акции. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай