Мъж и жена горяха като факли в офис

Мъж и жена горяха като факли в офис | StandartNews.com

Мъж и жена са с тежки изгаряния в шоковата зала на "Пирогов", след като той се е самозапалил и е подпалил и нея в офис на столичната улица "Люлин планина". Драмата се разигра пообяд в офиса на пицариите "О! Шипка". Двамата са служители на фирмата. По неофициална информация, имали кратка авантюра, но после жената предпочела друг.

Мъжът не могъл да издържи и решил да действа по този жесток начин. След като се залял с бензин, прегърнал я, драснал клечката и така и двамата са пострадали сериозно. Настанени са в "Пирогов" в много тежко състояние и опасност за живота - той с 90% изгаряния, тя с 80. Инцидентът е станал на 5-я етаж в сградата, където жената работела като финансист. Всичко се разиграло пред очите на 10-12 души, техни колеги, които опитали да угасят мъжа и жената, но не успели. Колегите им спрели тока в офиса, за да предотвратят причиняването на още повече щети.

На място са изпратени екипи на пожарната, които бързо са загасили огъня, лумнал в офиса, а линейки са откарали пострадалите в спешната болница. Полицаите не могат да разговарят с тях, за да разберат какви точно са мотивите за случилото се заради тежкото състояние и на двамата. Шефът на веригата пицарии „О! Шипка" - бизнесменът Милен Димитров е потресен. "Не ми се говори, много ми е тежко", заяви той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай