Мъж олекна с 56 000 паунда за рождения ден на любимата му

В скорошно видео тя се похвали какво е получила от съпруга си за рождения си ден, оставяйки мнозина без дъх

Мъж олекна с 56 000 паунда за рождения ден на любимата му | StandartNews.com

Мъж олекна с 56 000 паунда за рождения ден на любимата му. 

26-годишната инфлуенсърка разкри, че съпругът ѝ, който е милионер, е похарчил внушителната сума от 56 000 паунда за рождения ѝ ден. 

Соуди Ал Надак, родом от Съсекс, се запознава със съпруга си - бизнесмена Джамал Ал Надак, докато и двамата учат в университета в Дубай, разказва The Sun. Двамата са заедно от седем години и имат брак през последните три, пише Women.bg 

Създателката на съдържание не работи на пълен работен ден и вместо това прекарва времето си, показвайки охолния си начин на живот в социалните медии в бляскавия инфлуенсърски град Дубай. В скорошно видео тя се похвали какво е получила от съпруга си за рождения си ден, оставяйки мнозина без дъх. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

 


Соуди разказа, че Джамал я е водил на пазара в Miu Miu, където тя не само се сдобила с великолепна чанта от луксозната дизайнерска марка, но получила и тузарски екстри на стойност 11 737 паунда.

Соуди признава, че е била поощрена от съпруга си да пазарува в Hermes, за да зареди своя гардероб. Тя не само се сдобила със зашеметяващ чифт от емблематичните сандали Oran, които стрували 610 паунда, но твърди, че цялата сметка възлизала на 27 388 паунда. 

Освен това Соуди разказа, че двамата с мъжа ѝ са били на луксозна вечеря, на която е поръчала голяма чиния паста. Общо сметката възлизала на 1017 паунда.

В допълнение към покупките на храна и дизайнери, Соуди съобщи, че Джамал пръскал парите си по нея и за козметични процедури. Тя била възнаградена със спа пътуване на стойност 782 паунда, където се сдобила със стилен, цветен акрилен маникюр. Джамал също така ѝ подарил филър за цялото лице на стойност 15 650 паунда. Така общата сума на подаръците достигнала впечатляващите 56 574 паунда.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай