Майли Сайръс отмени концерта, Роби Уилямс - не

Певицата трябваше да изнесе благотворителен концерт в Мелбърн

Майли Сайръс отмени концерта, Роби Уилямс - не | StandartNews.com

Майли Сайръс е отменила участието си в благотворителния концерт „Bushfire Relief“ на 13 март в Мелбърн, Австралия, заради разпространението на коронавируса. Хонорарите от шоуто щяха да бъдат дарени на две организации, които се борят за възстановяването на природните и инфраструктурните щети, нанесени от огнената стихия, както и за възобновяването на ощетените общини.

„Австралия, по препоръка на местните, щатските, федералните и международните правителствени органи ние няма да пътуваме до Мелбърн – за да се намалят потенциалните рискове за здравето. Разочарована съм, че няма да съм с вас, но трябва да осигуря безопасността на групата и екипа си. Въпреки това ще направя дарение, за да помогна на жертвите на огнената стихия и ще се върна при първа възможност“, гласи официалното изявление на певицата.

Заради решението на Сайръс благотворителния концерт „Bushfire Relief“ беше отменен. Певицата трябваше да се качи на сцената заедно с носителя на „Грами“ Лил Нас Х, поп дуета The Veronicas и DJ Seb Fontaine. Събитието може и да отпада, но организаторите съобщиха, че другото планирано за уикенда шоу ще се състои – Роби Уилямс ще зарадва феновете на 14 март. Те уточниха, че певецът вече дори е отлетял към Австралия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай