Майли Сайръс нахрани медици в Калифорния

Певицата и гаджето й се впуснаха в благотворителни инициативи за хората на първата линия

Майли Сайръс нахрани медици в Калифорния | StandartNews.com

Майли Сайръс и гаджето й Коди Симпсън направиха мил жест към доктори и сестри на първата линия в борбата срещу коронавируса. Музикантите доставиха 120 такос на медицинския персонал на „Tarzana Medical Center“ в Калифорния. Върху всяка една опаковка звездите написаха: „Благодарим ви за подкрепата и любовта, бъдете силни!“.

„По време на пандемия ние трябва да се погрижим и окуражим всички медици, които вършат невероятна работа“, заяви Симпсън в клипче в Инстаграм. Певецът качи и няколко снимки от пътуването им до болницата, както и на хора от медицинския екип, и написа: „Героите на нашето време!“

Сайръс обяви и друга благотворителна инициатива – фирмата „MAC Cosmetics“, на която тя беше рекламно лице през 2015-а, е основала фонд, който цели да събере 10 милиона долара за борбата срещу вируса. Певицата призова своите последователи да се включат в кампанията, като закупят който и да е модел червило на марката, тъй като 100% от приходите ще отидат в полза на фонда. Крайната сума ще бъде разпределна между повече от 250 благотворителни организации в САЩ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай