Матю Макконъхи втрещи с признание за баща си

В мемоарите си, които пише за 52 дни в пълна изолация в пустинята

Матю Макконъхи втрещи с признание за баща си | StandartNews.com

Матю Макконъхи втрещи с подробности за смъртта на баща си. 

Той издаде автобиографичната си книга "Зелени светлини", признава, че споменът за покойния му баща и досега успява да го накара да се усмихне.

В мемоарите си, които пише за 52 дни в пълна изолация в пустинята, 50-годишният актьор решава да извади наяве както хубавите, така и болезнените моменти, изграждащи личната му история. Промотирайки заглавието, наскоро той публикува кратък откъс от него на страниците на сп. "People", от който става ясно как е починал неговият родител.

Нещо повече, оказва се, че Джеймс Доналд Макконъхи винаги е знаел начина, по който ще издъхне, и приживе многократно го е споделял с тримата си синове.

"Получих обаждане от майка ми. "Татко ти умря", каза ми тя. Краката ми изведнъж омекнаха... Не можех да повярвам. Та той бе мой баща. Никой и нищо не бе в състояние да го убие, с изключение на мама. Спомних си как винаги казваше на мен и братята ми: "Момчета, ще си отида, правейки любов с майка ви. Точно така се случи... Получил е инфаркт, докато е изпитвал оргазъм", пише звездата.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай