Март ще е хубав месец - какво ни чака

Всички си мислят, че е женски, а той е мъжки

Март ще е хубав месец - какво ни чака | StandartNews.com

Март е еуфоричен месец. Всички си мислят, че това е женският месец, а той е мъжки. Това е първият месец от римския календар. Носи името на бога на силата, енергичността и импулса – Марс.

На 4-ти Март планетата навлезе зодиакалния знак Близнаци. Периодът се характеризира с енергичен стремеж към знания, интелектуално съперничество, спорове и дискусии.

Ще имате интерес към нови идеи и информация, които имат практическо приложение и могат да бъдат пуснати в действие. Възможно е да пожелаете да участвате в научни търсения или други форми на издирване на информация.

Ще зачестят служебните ви срещи от всякакъв род. Има вероятност да подпишете професионални договори и споразумения. Не се учудвайте, ако ви изпратят в кратки командировки, свързани с бизнеса и професионалната реализация. Защо да не проявите загриженост за ремонт на автомобила, телефона, компютъра. Бъдете внимателни във взаимоотношенията си с братя, сестри, съседи и други хора от не­посредственото ви обкръжение. От друга страна са вероятни конструк­тивни действия за подобрение на заобикалящата ви среда и постигане на взаимополезно съседство.

На 11-ти Март Слънцето ще образува съвпад с Нептун. Могат да възникнат изненадващо благоприятни събития. Пътуванията ще са съчетани от успех и приятно изкарване. Ако постъпвате на нова работа ще ви очаква просперитет. Условията ще са благоприятни за предоговаряния и след 11.03. могат да се финализират споразуменията. Времето е удачно за започване на курсове за преквалификация и за кандидатстване в различни учебни заведения. 

Ще сте изпълнени с интуитивност и идеализъм. Творческият ви талант ще провокира вдъхновението. Но същевременно може да проявите способност за самозалъгване. Бъдете внимателни с алкохол и други „успокояващи” вещества.

Новолунието в знака Риби ще бъде на 13-ти Март. То ще подкрепи зодиакалните знаци Рак и Скорпион. Дори и в тези „весели” времена ще настане момента за планиране на пътешествия в чужбина.

На 15-ти март Меркурий ще се гмурне в знака Риби. Умът ще се раздвоява в своите търсения. Ще имате желания да посетите различни духовни центрове или да се отдадете на определена практика, която ви носи спокойствие на духа и тялото. Водните басейни ще ви въздействат успокояващо.

На 20-ти Март ще настъпи пролетта с навлизане на Слънцето в зодиакалния знак Овен. Време е природата да се събуди. Ще се заредим с енергичност, предприемчивост, решителност и откритост. Няма да ни е чуждо желанието да се борим за всяка справедлива кауза. Времето е подходящо за спорт, движение и туризъм.

На 21-ви Март Венера ще навлезе в огнения Овен. Няма да ѝ бъде леко в среда на сила, напрежение и напористост, защото тя ще иска да

създаде хармония и баланс. Само ние може да ѝ помогнем да прояви своите добри качества.

Току що цъфнаха първите „пуканки” на сливата в двора. Има толкова надежда и вдъхновение в тези мигове. Сякаш нещо си отива, но не ни е тъжно за това. Радваме се, че нещо ново иде и то е по-добро!

АЗАРЕЙ„ 2021

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай