Марс в Лъв: Любовното желание надвива разума

Ще се наслаждавате, ако се занимавате с физическа активност, като спорт и работа навън

Марс в Лъв: Любовното желание надвива разума | StandartNews.com

На 11 юни планетата Марс в 16:35 ч навлезе в зодиакалния знак Лъв и ще остане в неговите владения до 29-ти юли.

Периодът е характерен с интензивни любовни желания, потребност от чувствителност и разбиране в романтичните отношения, както и в добрите отношения с децата.

Ще сте енергични, активни и независими, внушаващи силна воля. Искреността, почтеността, прямотата и щедростта ще са ви от полза.

Ще се наслаждавате, ако се занимавате с физическа активност, като спорт и работа навън. Физическата дейност за удоволствие може да включва танци, романтични разходки или художествени проявления, като склуптура и сценично изкуства. Периодът е добър за художници и музиканти, за въплъщение на идеите им и вдъхновението им.

Има вероятност от агресивност в достигане на творческото представяне при писане, както и в удоволствията. Някои от родните политически «звезди» ще се опитат да имат емоционално буйно поведение по време на обществени събирания. Все пак предстоят избори.

Ще има тенденция да се търсят развлечения с агресивен характер чрез телевизия, кино, спорт, дори чрез безрасъдна активност.

Желателно е съгласие и разум в общуване с децата, защото има вероятност да не се поддават на никакъв контрол. Периодът е благоприятен за физически игри и спорт с деца, при съблюдаване на правилата за безопасност.

При хората, които имат отношение към другите светове, ще има стремеж към нови достижения, физическа издръжливост и желание за спортна активност. При останалите хора ще имаме аналогични прояви, но в една по-груба форма. Може да се появи едно загрубяване в отношенията към околните, поради желанието им да ги съветват или напътстват.

Очаква ни стабилно топло, сухо и горещо време за сезона. Температурите ще се повишават.  

Бъдете действени и щастливи!

Нека разумът ви бъде спътник!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай