Мария Игнатова и Нойзи пред годеж?

Пестеливата на снимки досега тв водеща все по-често пуска горещи фотоси

Мария Игнатова и Нойзи пред годеж? | StandartNews.com

Мария Игнатова и Ивайло Нойзи Цветков тиражират все по-чувствени кадри в социалните мрежи. Някогашната господарка на ефира дълго време ревниво пазеше интимния живот с новия си избраник далеч от обективите, а сега не пропуска да акцентира върху силата на романса си с културолога журналист. Основните хипотези за фото лириката са две. Мария през есента ще трябва да се завърне в ефира – иначе остава безработна. Нейните продуценти, братята Халваджиян, или ще я засилят  в някой от музикалните си формати в Нова телевизия, или ще я направят лице на премиерно следобедно шоу по Би Ти Ви, чиято съдба обаче все още тъне в мъглявина.

Има още възможност за внезапния интерес на Мария и Нойзи към публичността – може би влюбените замислят годеж. Ако, разбира се, вече тайно не са се врекли един на друг. В редките си интервюта на лични теми Мария е споделяла, че не се вижда като булка, нито пък държи да има сватба. Но Нойзи, който също като нея е разведен, все по-често се изявява като романтик, така че нищо не се знае.

Междувременно стана ясно, че Мария Игнатова ще се включи в журито на първите по рода си награди за стендъп комедия у нас. Отличията Golden Mic Stand-up Comedy Awards ще бъдат раздадени още през следващата седмица в Бургас – в четвъртък на 29 юли, петък – на 30 юли, събота – на 31 юли.

Освен Игнатова в журито влизат още Димитър Туджаров - Шкумбата и Иво Сиромахов. Тримата ще имат нелеката задача да изберат най-добрия сред участниците, като ще оценяват 20-минутен сет от шоуто, с което всеки от комедиантите се е регистрирал за наградите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай