Максим Бехар - „Модна икона“ в бизнеса за 2019

За 11-а поредна година Академията за мода отличи най-стилните и успешни българи

Максим Бехар - „Модна икона“ в бизнеса за 2019 | StandartNews.com

Световно признатият PR експерт Максим Бехар бе обявен за „Модна икона“ в бизнеса в конкурса „БГ Модна Икона 2019“. Престижната награда бе връчена на водещия специалист комуникации и бизнесмен от председателя на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Академията за мода, най-влиятелната модна институция в страната, отличи за 11-а поредна година най-стилните и успешни българи. Връчването на статуетките се проведе по време на стилна тричасова церемония в София, водена от председателя на Академията. Гала-събитието по награждаването бе придружено от ревю-спектакъл на едни от най-добрите и признати български дизайнери, сред които Невена Николова, Жана Жекова, Евгения Живкова, София Борисова и много други.

„Винаги съм казвал, че нашият бизнес има два основни и много важни елемента – професионализъм и стил. Докато за първия оценката дават нашите клиенти и партньори, то единствената валидна оценка за втория може да бъде тази на Академията за мода - споделя Максим Бехар. – Благодаря на журито, на председателя на Академията проф. Стойков и на всички тези, които оцениха високо нашата компания M3 Communications Group, Inc. и нещата, които правим вече над 25 години.“

Тази година Академията за мода награди още Райна Кабаиванска и Поли Генова в категория „Музика“, Васил Петров и Ивайло Захариев – в „Изкуство“, Ивета Лалова – в „Спорт“, Цветанка Ризова – в „Медии“ и Бояна Шарлопова – в „Бизнес“.


* * *

За Максим Бехар:
Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат и възпитаник на Harvard Kennedy School. Той е основател и Главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Максим Бехар е Почетен генерален консул на Република Сейшели в България. В края на 2017 г. приключи своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO. Книгата му „Световната PR Революция“, издадена първо в Съединените щати, е оценявана като една от най-добрите в света в областта на PR-a през последните години.

За M3 Communications Group, Inc.
M3 Communications Group, Inc., партньор за България на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. Компанията е носител на десетки международни и местни награди: 3 пъти Агенция на годината в България - 2011, 2016 и 2018, най-добра консултантска компания в Източна Европа за 2012 според The Holmes Report, най-добра PR компания в света според The Stevie Awards и много други.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай