Любовни неволи за Люси Дяковска

Певицата се е разделила с танцьорката Марчела

Любовни неволи за Люси Дяковска | StandartNews.com

Край на един от най-хубавите етапи в живота си сложи Люси Дяковска. Певицата се е разделила с танцьорката Марчела, с която според непотвърдена информация дори били женени. Двете къдрокоски вече не са заедно. Това съобщи самата Дяковска с минорен пост в социалната мрежа.

„Сбогом, красива моя любовнице... Ти беше светлината в моята тъмнина. Ще ми липсваш много. Искаше ми се да разтърсим заедно света", с тези думи Дяковска обяви края на отношенията й с Марчела.

Признанието на певицата малко стресна феновете й, които решиха, че това е жалейка и с Марчела се е случило най-лошото. Екзотичната танцьорка се появи в мрежата, където пусна няколко видеа и същевременно изтри общите си любовни снимки с Люси, пише "Хотнюз". 

Българската певица, която в продължение на десетилетия живееше и работеше в Германия, през последните месеци се захвана с възстановяването на Кайлъка в родния Плевен. Оказа се, че огненочервената Люси е тук сама и макар през лятото нейната любима Марчела да имаше възможността да посети Плевен, тя вече няма да има повод да идва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай