Любимата на Милен: На 14 февруари започна всичко

Нумероложката Милена Иванова направи прогнози за 2021-а

Любимата на Милен: На 14 февруари започна всичко | StandartNews.com

"2021-а ще бъде много по-хубава отколкото 2020-а. Ще е на 50% по-добра година от предишната", каза любимата на Милен Цветков, нумерологът Милена Иванова в ефира на "Тази събота". По думите й предстои преломен момент за човечеството и през 2021-а ще навлезем в нов кармичен цикъл, който ще пренареди световния ред и личния ни живот.

"В момента сме в един от най-положителните месеци – февруари. После е март, който е по-слаб. Най-добрите месеци са април, май, септември и ноември, а най-слабите – януари, март, юли, август и октомври", казва Иванова. Според нея е по-важно какво ще повлече след себе си датата на изборите. "Тази дата в следващите четири години няма да е с най-добрите последствия, ще се въртим без изход", казва нумерологът.

По думите й всяка дата привлича кармична инерция. Няма да може пак да постигнем максимума през 2021-а. Ще се въртим в затворен квадрат без изход. Четворката дава разболяване и психически проблеми.

Иванова предупреди, че 14 февруари – денят на влюбените - тази година не е подходящ за предлагане и сключване на брак. "Денят е по-подходящ за празнуване вкъщи. Ще е хубав с път на живота 3, по-добър от миналата година. Ще има възможност хората да са щастливи, да намерят баланс. Тези с леки дразги ще имат възможност за рестарт на отношенията".

"Всеки, който не е направил нещо досега или не се е погрижил за бизнеса си, тази година ще може да го направи. Ако той сам не го пожелае, вибрацията на петицата ще го накара да го стори", заяви Иванова.

"Годината ще е преходна, на приливи и отливи. Кармичният кръг приключва през декември. През 2022-а ще сме забравили всичко", увери тя.

"Ако можех утре да кажа нещо на Милен Цветков, то е, че го обичам. На 14 февруари започна всичко - сериозната ни връзка и първата ни целувка. Това е специален ден за мен. Казах, че, когато съм готова, ще разкажа нещо повече", каза още голямата любов на телевизионния водещ, загинал в катастрофа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай