„Лудия Макс 5“ идва

Снимките за новото продължение ще започнат през есента

„Лудия Макс 5“ идва | StandartNews.com

Задава се „Лудия Макс 5“, като снимките ще започнат още тази есен в Австралия. Все още не е ясно обаче дали Том Харди, който наследи главната роля на Макс Рокатански от Мел Гибсън през 2015-а в „Пътят на яростта“, ще има възможността да изиграе титулярния герой. Не е сигурно и завръщането на Шарлиз Терон, която се превъплъти в Командир Ярост в хита на Джордж Милър, който ще седне на режисьорския стол за четвърти път. Актьорите имат натоварени графици и за момента не са потвърдили участието си. Оригиналната трилогия с Гибсън вървя от 1979-а до 1985-а.

„Пътят на яростта“ е смятан за един от най-великите екшъни на всички времена. Тази година от списание „Empire“ обявиха лентата за най-добрия филм на века. Когато излезе през 2015-а, стана глобален хит и събра над 500 милиона долара в боксофиса. Продукцията прибра и 6 награди „Оскар“.

Джордж Милър също е с натоварен график, като следващия месец му предстои да снима „Three Thousand Years of Longing“ с Идрис Елба и Тилда Суинтън. Но режисьорът увери феновете, че има не само един, но два планирани проекта, в които участват Макс и Командир Ярост.

„Имам две истории, но още не са завършени. Сигурно е обаче, че ще ги видите на големия екран“, коментира Джордж.

Списъкът му със задачи може да е пълен, но Харди отдавна заяви, че е готов да се завърне в поредицата, веднага щом следващият филм бъде одобрен за снимки.

„От самото начало планът беше да направим 3 филма. Чакаме възможността да ги реализираме. Има много материал – трябва само да ми дадат знак и съм готов за действие“, каза Том.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай