Лоша новина за Андреа

Певицата отново не сполучи в любовта

Лоша новина за Андреа | StandartNews.com

Андреа отново не сполучи в любовта. Години наред русата изпълнителката търси мъжа на живота си, но все удря на камък.

От няколко седмици певицата пак е останала без гадже, разбра "България Днес". Досегашният й приятел - турската звезда Емре Озмер, вече не е с нея.

Двамата бяха заедно повече от година, дори са се сгодили, но съвсем наскоро настъпва крах в отношенията им, издават близки до певицата. Именно поради тази причина Андреа е премахнала и последните снимки с актьора от социалната мрежа.

Всичко започнало след провокативните кадри на изпълнителката към последния й клип. На тях Андреа не остави нищо на въображението. А пищните й форми, а и не само те можеха да бъдат видени. Озмер, който е голяма звезда в турските сериали в южната ни съседка, бил бесен на певицата за лекото й поведение. Все пак двамата се сдобрили. Ала седмици по-късно турчинът решил да сложи точка на авантюрата си с пищната блондинка.

Така певицата за пореден път няма да се види като булка. В първата й публична сериозна връзка с боксьора Кубрат Пулев Андреа така и не стигна до олтара. Хитовата изпълнителка дълги години жалеше за Кобрата, но в крайна сметка се оказа, че боксьорът й изневерява, и двамата се разделиха. Андреа дълго страда след раздялата, но в крайна сметка срещна Емре и като че ли разцъфна отново. За жалост и тази връзка сега е приключила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай