Лоренцо на Софка се фука с 20 бона в кеш

Синът на фолк певицата се фука се в социалните мрежи

Лоренцо на Софка се фука с 20 бона в кеш | StandartNews.com

Лоренцо забогатя! Въпреки всички изцепки и проблема със закона през последната година и без да е ясно какво точно работи татуираният младеж, наследникът на Софи Маринова демонстрира повече от луксозен начин на живот. А последната му хвалба в социалните мрежи е как държи 20 бона кеш в ръцете.

Лоренцо публикува клип, в който се радва на пачките, които са само от нови стотачки. Наред с това богаташкият наследник се фука с новото си гадже Катерина Капейн, с която обикалят скъпарски дестинации и заведения.

По-рано синът на Софчето за пореден път остана без книжка, пише „България Днес“. Повтарящата се като въртележка наказателна акция от КАТ към уличния джигит обаче грам не е сломила самонадеяния младеж, който вместо да почувства вина, пак гордо се хвали в социалните мрежи с бесни скорости. Лоренцо разказа в своя инстаграм: „Еми като нямам вече книжка, ходя на картинг“. Той показа и зашеметяващи резултати на таблото с имената на състезателите, като, разбира се Лоренцо е №1 в скоростта.

Безразсъдният на пътя фолкаджия преди две години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“. До него на предната седалка на зеления му мерцедес се возела гласовитата му майка. По непотвърдени данни Софи Маринова вдигнала скандал на патрулиращите ченгета, защото синът й бурно отказал да бъде подложен на тест за наркотици и алкохол. По информация на МВР дръзкият Лоренцо дори опитал да избяга от проверката, като запалил двигателя и изчезнал, но патрулиращият екип на Седмо РПУ го погнал и заловил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай