Лора Крумова се изповяда за кариерата си

Спомня си за миналото

Лора Крумова се изповяда за кариерата си | StandartNews.com

В топлото политическо лято Лора Крумова стигна до отпуска и ще празнува рождения си ден на 19 август семейно край морето.

Водещата чуква 45 години и има защо да е доволна както от кариерата си като журналист, така и от здравото си семейство със Сотир и двете им деца баткото Явор и Мира. Пътят й като репортер не бил лек, поне в началото. След като завършва 33-та езикова гимназия "Света София“, записва журналистика в Софийския университет.

Още преди да вземе дипломата за висше образование, решава да се реализира и тръгва по конкурси. Няма да забрави как отишла на събеседване в БНТ, но още след като се показала пред комисията, била отрязана.

Изгони ме известен журналист, няма да му казвам името, той вече е покойник. Само ме видя и просто отсече: „Благодаря”, спомня си Крумова. Тя все пак започва работа в несъществуващия вече „Канал 3”. През 2000 г. се мести в Нова телевизия като репортерка.

По онова време е слаба, но с чудесно подчертани извивки и руса коса. По-късно започва работа в Нова. Тя  работи в сутрешния блок с известни колеги като Георги Коритаров и Милен Цветков, пише "Уикенд".

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай