Лили Иванова завъди кокошки

Примата на бг попа получава еко яйца срещу услугите си

Лили Иванова завъди кокошки | StandartNews.com

Лили Иванова си е купила 14 кокошки от породата шуменска черна. Животните са дадени за отглеждане в еко ферма, като певицата редовно им праща чували със зърно, за да могат да си хапват на воля. В замяна Лили получава еко яйца от кокошките, които фермерът, който ги отглежда, праща на звездата.

Примата на бг попа е прословута със спартанския си начин на хранене, както с внимателното подбиране на храната, която консумира. В началото на лятото певицата си направи вегатест, който доказа, че може да консумира на воля яйца и сирене и няма опасност да напълнее. Според изследването Лили трябва да намали сладките и тестените продукти, които не се отразяват добре на талията й, пише столичен всекидневник.

"Аз така и така се лишавам постоянно от сладки неща. Торта ям само на рождения си ден, но това е моят избор. Никога не се оплаквам и не правя от това трагедии. Всъщност човек винаги трябва да се лишава от нещо в името на друго", категорична е Лили.

Освен с яйца и сирене певицата се снабдявала и с биосуджук от Еленския Балкан, който хапвала само веднъж в месеца. "Не съм вегетарианка, но не съм яла колбаси от 1998-а, защото не знам какво има в продукта", сподели преди пандемията Иванова. Днес певицата си позволява само сушената мръвка.

Най-много от всичко Лили обича шоколад и мед, защото й трябва енергия за сцената. През другото време певицата обича и да гладува. "Сутрините си, които при мен са в обедно време, започвам с топла вода, лимон и хубави мисли. След това се отдавам на гимнастика, разглеждам графика си и чак след 15 часа хапвам нещо малко. По принцип не съм лакома, това не е черта от характера ми", споделя Лили Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай