Леонардо ди Каприо изненада с появата си

Звездната двойка си направи селфита с папараци

Леонардо ди Каприо изненада с появата си | StandartNews.com

Нови  скандали с рапъра Диди, който е приятел на холивудския актьор

 

49 годишният актьор Леонардо ди Каприо и неговата любима - моделът Виктория Черети отново са в къщата на холивудската звезда в Ню Йорк след като изпратиха лятото в частното имение в Рим, семейна собственост на звездата.

Двойката бе заснета на велосипеди в американския щат.

Прави впечатление, че в Рим влюбените кацнаха заедно с  майката му Ирмелин Инденбиркен и нейния съпруг Дейвид Уорд. 

Леонардо Ди Каприо, който е известен с това, че пази личния си живот далеч от прожекторите, този път не направи дори опит да се скрие от папараците. Дори пусна общи селфита с част от тях.

Близки на звездната двойка припомнят, че двамата са заедно от август миналата година. 

Преди около два месеца те бяха на остров Сардиния. Докато се наслаждаваха на пътуването си, бяха забелязани да вечерят на свещи на в град Нерано, където Черети показа впечатляващ диамантен пръстен във формата на сърце на лявата си ръка. Слуховете за годеж и последваща сватба обаче бяха опровергани и от двамата. 

Американски кинокритици твърдят, че напоследък Леонардо избягвал да е в Ню Йорк заради поредния скандал с дългогодишния му приятел - рапъра Диди. 

Преди години Леонардо беше чест гост на негови партита, на които се твърди че са се разигравали неприлични сцени.  

Според обвиненията на въпросните сбирки са били насилвали стотици мъже и жени.  

Преди дни в американската преса бяха препубликувани снимки от "бялото парти" през далечната 1998 г., на които актьорът се смее и пуши трева. 

Диди беше задържан миналата седмица, след като му бяха повдигнати обвинения за секс трафик и рекет. Към момента се очаква решение на съда на молбата на Диди да бъде освободен и да е под домашен арест докато текат съдебните дела.

Леонардо Ди Каприо е роден е в Лос Анджелис в семейството на Джордж ди Каприо и Ирмалин Иденбиркин.

Майка му усетила как бъдещия й син рита в корема докато гледа картина на знаменития художник Леонардо да Винчи. Затова му дала това име. 

Родителите му се развеждат, когато той е на една годинка. И двамата поотделно обаче се грижат за израстването на сина си.

Леонардо ди Каприо започва кариерата си на актьор още като дете, снимайки се в сапунения сериал "Санта Барбара", ситкома "Растяща болка" и още над 30 телевизионни реклами и сериали. Участвал е във фантастичния нискобюджетен сериал "Critters 3" през 1991 г., където играе зъл хазяин. Самият актьор твърди, че ако има възможност да върне времето назад, не би играл там. Първата голяма изява на Леонардо е във филма "Защо тъгува Гилбърт Грейп" (1993), където си партнира с Джони Деп в ролята на умствено изостаналия му брат. За изпълнението си във филма Леонардо е номиниран за Оскар и привлича вниманието на филмовата индустрия. 

Лентата, която го прави суперзвезда обаче, е "Титаник". През 1997 година за ролята си в нея той получава номинация за "Златен глобус". Въпреки че тази роля не му носи награда, по-късно Ди Каприо печели престижния приз за превъплъщението си в "Авиаторът" (2004), както и за "Вълкът от Уолстрийт" (2013).

През 2016 година Леонардо ди Каприо печели "Оскар" за най-добра мъжка роля в "Завръщането". 

Актьорът е пословичен със своите драматични любови. В сърцето му място са намерили много жени. Първият модел, който Лео успява да свали, е Бриджит Хол. Връзката им не продължава много, но са забелязвани заедно през 1994 г. неколкократно. През 1998 г. Бриджит казва пред "Ню Йорк таймс", че между тях нищо не се е случило. През 1995 г. Лео излиза и с топмодела Наоми Кембъл. Въпреки че флиртът им е краткотраен, те и до ден днешен си остават добри приятели. Днес, години по-късно, те ходят заедно по ваканции и спасяват руски тигри. Ди Каприо е имал връзка и с Кристен Занг цели две години от 1996 до 1998 г. Тя е с него и на премиерта на "Ромео и Жулиета". Въпреки че по онова време медиите твърдят, че това е любовта на живота му, тя го зарязва, тъй като не бил достатъчно зрял. 

Близки до звездния актьор твърдят, че той никога не е употребявал наркотици. Други обаче твърдят, че това не е вярно. Причината: блестящият му образ във "Вълкът от Уолстрийт", където героят на Леонардо злоупотребява с дрогата. За да пресъздаде напълно образа си, Лео всъщност се обучава от експерти и гледа предаването "Най-пияните мъже в света".
Ди Каприо е една от малкото известни личности, които са подписали договор с Върджин Галактик за космическо пътуване. През 2013 година руски милиардер плаща 1.5 милиона долара, за да пътува с него.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай