Лечител с трето око спаси жена и детето й

Доверих се на Христо Лолев, за да преборим спина, разказва Марга Капионч

Лечител с трето око спаси жена и детето й | StandartNews.com

"Христо Лолев излекува Марга и дъщеря й от коварната имунна недостатъчност с всеотдайност и компетентност - само срещу символично заплащане на визитите и терапията, без никаква финансова или материална облага. За достоверността на тази история, която не е единствена и случайна в практиката на Христо Лолев, като непосредствен очевидец на случващото се гарантирам с цялата си любов, благодарност и признателност към всички Светли сили, към които принадлежи и той. Не е тайна, че илюзорните неща са временни, а истината е вечна." Това сподели пред "Стандарт" Ангелина Балтова. Ето и историята.

През август 2012 г. Марга Капионч отпразнува 48-я си рожден ден. Само няколко години преди това отчаянието и скръбта са се борили с желанието й да живее със страшната диагноза СПИН. Марга обаче решава да не се предава и тръгва на борба с имунната недостатъчност въпреки прогнозата на медиците, че й остават само няколко месеца живот. Съдбата и желанието й за живот я срещат с българин от Габрово. Лечителят Христо Лолев по това време работи в Палма де Майорка в спортно-възстановителен център. Марга научава за биоенерготерапевт нашенец и майстор чакръкчия от своя приятелка. Лечителят е минал солидна подготовка в Московския университет и в Тибет. Христо постави диагнозата за 2-3 минути, разказва Ангелина Балтова, която е станала свидетел на чудото. Чрез проницателния си поглед на отвореното му трето око по рождение той бързо открива здравния проблем и разбира причините за него. При необходимост терапевтът използва пулсова и ирисова диагностика. Според него болестите не съществуват - има само нарушения, които трябва да се коригират. Още първата среща с Христо подействала на Марга като катализатор. Тя страдала от имунната недостатъчност, която отнела живота на нейния съпруг. Едното от двете й деца също се родило с болестта и съдбата му била предначертана. Според традиционната медицина изходът за майката и детето щял да бъде фатален. Марга обаче желаела да намери начин да промени себе си и обстоятелствата. От години тя стриктно се придържала към традиционните лечебни методи.

Тялото й било пълно с химия и ефектите, които тя предизвиква. Стигнала до етап, в който химическите препарати и химиотерапията се оказали безсилни и лекари я "отписали". Алтернативната медицина останала за нея единственият изход. Медиците дори виждали лош край за нейната дъщеря, понеже по време на раждането болестта се прехвърлила и на детето. Чудото, което дошло на помощ обаче, се оказало двойно. Христо Лолев лекувал Марга, но имал благотворно въздействие и върху детето, макар и от разстояние. Днес Марга споделя, че срещнала спасителя си случайно. Веднъж нейна приятелка я попитала дали иска да я придружи до Буньола. Тя й споделила, че познава много специален човек, който само като те погледне, знае какво се случва в тяло и душата ти. "Нещо отвътре ми каза да я придружа. Изведнъж ме обхвана страх от това, че ще ми каже нещо лошо. Изпитвах страх да се оставя в ръцете на непознатия, но вътре в себе си  започнах да усещам огромна сила.  Въпреки тежкото ми заболяване, трябваше да продължа напред и да мога да се грижа за двете си деца, които бяха само на 4 години и страдаха заради смъртта на баща си", разказва Марга.

Лечението постепенно я преобразило коренно. Със специални контактни и безконтактни масажи Христо новоизвайва нейното физическо тяло и й показва как да поддържа позитивна нагласа на мислите и емоциите си. В продължение на 4 години тя следва неотклонно съветите на Лолев за възстановяване на хармонията в тялото си. Един ден тя дошла при лечителя си с последните медицински анализи. Пред нея стояла дилемата дали да продължи да получава помощи от държавата като неработоспособна или да подпише медицинския протокол, от който ставало ясно, че вече е здрава. В изследванията нямало и следа от "неизлечимата й болест". Това означавало, че държавната й издръжка ще бъде спряна  и оттук нататък тя сама трябва да поеме материалната отговорност за себе си и децата си. Сега Марга е здрав и щастлив човек.

Лечителят от Габрово използвал винаги комбинация от различни методи според конкретния момент и етап на лечението. Той прилагал хомеопатия, ароматерапия, масажи, биоенергия и други. Постоянно на всички нива следял състоянието на Марга и съответно променял режима си на работа. Междувременно пациентката се отказала от лечение с химически препарати. Тя не пуши и не употребява алкохол. От Христо научава каква храна е полезна за нея и променя хранителния си режим. Той я насочва с конкретни предложения - сън, хранене, време за плуване и колоездене, дейности с децата, учи я да медитира. Дъщерята на Марга е била едва на 4 и не е имала натрупани токсини, обяснява Лолев. Детето също е вземало хомеопатия и фитотерапия за определен период, а освен това чрез биоенерголечението на Марга Христо лекувал и него дистанционно. Сега се радват на добро здраве и не е необходимо да вземат нещо специално за имунната система. Когато Марга се запознава с лечителя,  не казала на никого, пазела всичко в дълбока тайна. 

С никой не коментирала какво се случва в живота й. "Хората, които бяха близо до мен, ме питаха: "Как е възможно да си толкова добре в твоето състояние?" "Вътре в себе си чувствах, че не трябва да казвам все още на никой, не можех да празнувам своята победа, преди да я имам", разказва Марга. Днес тя се радва на живота и възможността да се грижи за две здрави деца, има нова работа и владее трето ниво "Рейки". Имунната й система след лечението работи толкова добре, че не се влияе дори от грипни епидемии.

 

Иван Иванов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай