Лайза Минели се отрече от Хари и Меган

Звездата от „Кабаре“ не се е виждала с принца и жена му

Лайза Минели се отрече от Хари и Меган | StandartNews.com

Лайза Минели отрече всякакви дружески връзки с принц Хари и жена му. Смяташе се, че холивудската звезда – в името на някогашното си приятелство с покойната принцеса Даяна – е помогнала на Хари и Меган да установят светски връзки в Ел Ей и заради тях дори е нарушила режима на самоизолация. 74-годишната актриса и певица обаче пусна опровержение във Фейсбука си: „Желая им всичко хубаво, но никога не съм се срещала с тях. Всяко друго твърдение е обратно на действителността“.

Лайза и лейди Ди през 90-те често се виждат на по питие в бара на лондонския хотел Langham. „Запознахме се, когато тя дойде зад кусилите след концерт.  После често се засичахме на различни премиери и събития, на които беше почетен гост. Говорехме си за всичко, Даяна много обичаше музиката. Докато бях с нея, изпитвах желание да я защитя от света“. Междувременно кралският анализатор Фил Дампиер твърди, че херцозите не са успели да се възползват от шансовете и да създат нов имидж по време на пандемията. „Можеха да се проявят като личности с позиция, но се провалиха. Изглеждат изолирани и не особено нужни на страната си – във време, в което цялото им семейство се отдаде на благотворителност“, брутален е експертът. Може би за да се почувства по-сигурна, Меган извика майка си Дория Регланд. 63-годишната дама вече живее със семейството на дъщеря си. Тя била много щастлива, тъй като по време на карантината не е виждала внука си Арчи. Зет й е бил много доволен, защото вече – макар и на шега - се бил „поизморил да бъде баща“.

Тези дни Хари е направил още едно неочаквано признание. „Много бързо сменяхме мястото си на живеене“, е казал принцът. Той има нов план – да възстанови ролята си на церемониален командващ кралските морски пехотинци. „Напълно е възможно, ако признае – като член на кралското семейство, че е допуснал грешка с отказа си от тази привилегия“, твърди спецът в темата Ръсел Майерс.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай