Куп забавления в Албена извън сезона

Пълен релакс и грижа за тялото в Медицински център Медика

Куп забавления в Албена извън сезона | StandartNews.com
  • Пълен релакс и грижа за тялото в Медицински център Медика
  • Курортът предлага тенис, футбол, плуване и дори разходка с кану в морето

Прекрасното лято вече си отиде, а с него си тръгнаха и туристите, натрупали слънчеви усмивки след прекрасните моменти през ваканцията в най-красивия ни морски курорт - "Албена".
Екипът на ваканционното селище обаче създаде много интересни поводи гостите на курорта да се върнат отново в любимата "Албена". Защото независимо от сезона, възможностите за незабравима почивка в курорта са безброй.

  • Разходка в прекрасна Албена

Елате на разходка из чиста и подредена Албена. Вземете децата си с вас, за да карат ролери или скейтборд по равните улички, без да се притеснявате от движение или неравности, каквито обичайно има в градската среда. Или елате направо с колела цялото семейство и карайте по крайбрежната алея на безкрайно дългия и красив плаж, докато се любувате на тюркоазеното море.

  • Приказната магия на национален резерват Балтата

Защо да не си подарите и една разходка из дивата природа на национален резерват Балтата? Почувствайте се като в приказка, докато се разхождате между дърветата на лонгозните гори по криволичещите пътеки, посипани с килим от златни есенни листа!

  • Хапнете вкусно

А след страхотната разходка, хапнете вкусно и се отдайте на малко релакс с приятна напитка в караваната на плажа или любимия на всички ресторант Tex Mex Beergadren.

  • Паркинг на топ цена

Не само това, но и от 01 Октомври до края на месец Март ще може да спирате своя автомобил абсолютно безплатно на автогарата на входа на "Албена", точно в дясно преди бариерите. Ако пък искате да ползвате колата си и в самото ваканционно селище, таксата на ден (24 ч.) е само 2 лв. на автомобил.

  • Приключения на плажа

Докато все още времето е хубаво, "Албена" има страхотни новини и за любителите на плажните спортове. Организирайте се с приятели и посетете курорта цялата компания, за да поиграете плажен волейбол, футбол или тенис. А какво ще кажете за разходка с кану навътре в морето?

  • Спорт на открито

Ще може да се възползвате и от супер модерните кросфит площадки на открито, където ще предизвиквате себе си, докато тренирате със собствената си тежест на предназначеното за това оборудване, заобиколени от невероятната природа на "Албена".
Ако пък харесвате да играете футбол, ще ви очакват на изкуственото футболно игрище Хоризонт, където срещу 10 лв. на човек, ще може да наемете целия терен за минимум 12 души, а изкуственото футболно игрище "Ралица" ще ви очаква за мини футбол абсолютно безплатно.

  • Плуване за шампиони

За любителите на плуването, басейнът на хотел "Добруджа" ще ви очаква с професионалните треньори от училището по плуване Grand Swimming Trainers. Не само това, но и за всички, които ползват басейна, паркингът във ваканционно селище "Албена" ще бъде безплатен за 2 часа. Запишете своя урок сега, за този невероятен спорт, който доказано удължава живота и намалява риска от развитие на животозастрашаващи състояния като сърдечносъдови болести, диабет и рак.

  • Тенис с условията на Ролан Гарос

Тенис Център Албена ще ви очаква! Оборудван с 22 открити тенис корта и удобства, отговарящи на изискванията на Международната тенис федерация за организиране на международни тенис турнири. Комплексът разполага с професионални треньори по тенис и отлични условия за организиране на турнири, лагери и състезания от различен тип. Всички открити тенис кортове разполагат с червени настилки, тип "Шамот" и осветление за вечерни занимания.

  • Мултифункционална зала за игра на Футзал

Искате нещо различно? Запазете сега само за 60 лв. на час за максимум 12 души мултифункционалната зала за игра на Футзал.
Условията са страхотни, а именно терен с гладка повърхност, политура и покритите тип "Конника" с дебелина 8мм., а играта се случва с само с кецове или маратонки с гладка подметка.

  • Пълен релакс с процедури в Медика

Поглезете тялото си и се погрижете за сетивата си със страхотните процедури в Медицински център Медика Албена. Запазете сега своя час за масаж или специално избрана от вас процедура и се отдайте на истинската наслада и релакс.
Екипът на любимото на всички ваканционно селище Албена ви очаква за много приключения извън летния сезон!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай