Край! Ето защо Афлек и Лопес се разделиха

Проговори близък до звездите

Край! Ето защо Афлек и Лопес се разделиха | StandartNews.com

Екстремните и внезапни промени в настроението на 52-годишния актьор Бен Афлек в крайна сметка са се оказали клин в отношенията му с Дженифър Лопес.

„Истината е, че имаше много любов, но за съжаление станаха ясни и хаотичните промени в настроението на Бен, които той не можеше да скрие от пресата, колкото и да се опитваше“, казва източник, близък до бившата звездна двойка, пред "Пийпъл", предава LadyZone .

„Можеше да се види хаотичното му поведение, гигантските промени в настроението“, обясни той, описвайки как актьорът преминавал от „невероятно щастлив и топъл човек в най-добрата си светлина, до най-дълбокото и мрачно поведение.

55-годишната Лопес е посочила като дата на раздялата на двойката 26 април в молбата си за развод от 20 август - двойката се е опитала да направи така, че бракът им да работи, но променливото настроение на Афлек затруднявало нещата.

„Опитваха се да работят по въпроса, но промените в настроението и големите възходи и падения изведоха на преден план токсичността. В такъв случай никой не може да ти помогне - трябва да си помогнеш сам“, каза още източникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай