Край! Асен Блатечки си намери майсторката

Актьорът е лудо влюбен в новата си приятелка

Край! Асен Блатечки си намери майсторката | StandartNews.com

Асен Блатечки е по-влюбен от всякога. Актьорът разкри, че е намерил сродната си душа.

"Намерих си майсторката. Много съм щастлив. Това е човекът за мен", каза Блатечки за новата си приятелка Елеонора. 

Това е третата жена, която Асен представя официално, след съпругата му Катерина, която е майка на дъщеря му, и Диляна Попова, от която има син - Борил. За Ели, която също има две деца, Асен споделя, че са на една вълна във всичко и това прави любовта и връзката им още по-стабилни и истински:

"С някои хора си пасваш много. Или както казва Калин Врачански - кликнахме си. Абсолютно си паснахме във всичко. Имаме еднакъв вкус за музика, за храна, за забавление, за филми. Имаме и еднакво чувство за хумор. И двамата се шегуваме."

Блатечки и половинката му са изключително щастливи, че децата им се разбират толкова и правят връзката между родителите си още по-гладка и безпроблемна. Въпреки цялата идилия, актьорът е категоричен, че с любимата му не планират да имат общо дете.

"Не, не. Стига толкова", смее се актьорът, който е имал много щастливо и споделено лято. Успял е даже да си почине и цели 20 дни на родното Черноморие, което отдавна не му се е случвало.

"Много хубаво си изкарах, бяхме 20 дни с Ели и децата и беше супер яко. Преди Созопол, на къмпинга, имаме каравана. Точно пред нашата каравана са пльоснали надуваем аквапарк и малко ни прецакаха гледката, но децата се възползваха“, разказва Асен и уточнява, че той също обича подобни атракциони, но този път не се е възползвал, защото е предпочел да си почива, пише "Телеграф".

С нови сили Блатечки се впуска в новия театрален сезон, като почти всяка вечер има представление, а през пролетта отново ще има премиера на филм, сниман преди почти 2 години, на проф. Светослав Овчаров. Лентата се казва „Зaлог“ и там играят още Захари Бахаров, Вальо Ганев и др. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
OmeX
преди 48 минути

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи