Звезда от "Листопад" и "Чучулигата" става певица

Съпругът й Бурак Йозчивит се снима в първото видео на Фахрие Евджен

Звезда от "Листопад" и "Чучулигата" става певица | StandartNews.com

Съпругата на Бурак Йозчивит - Фахрие Евджен - е решила да стане солова певица, отлагайки актьорската си кариера за по-добри времена, съобщава "Труд".

Една от най-красивите актьорски двойки в Турция има много фенове и животът на съпрузите се следи отблизо от хиляди фенове. И двамата актьори са доста успешни в професионален план, въпреки че популярността на Бурак Йозчивит далеч надхвърля тази на съпругата му.

Фахрие Евджен беше запомнена от зрителите с ролите си в телевизионните сериали “Листопад” и “Чучулигата” Именно на снимачната площадка на втората поредица тя се срещна с Бурак Йозчивид и се влюбиха един в друг. Година след като се запознаха, двамата вдигнаха сватба и пак година по-късно им се роди прекрасно бебе - първородния им син Каран.

Сега Бурак Йозчивит се превъплъщава в образа на Осман Гази в рейтинговия исторически проект “Възраждането на Осман”, докато след раждането Фахрие Евджен все още не е участвала в нито един филмов проект.

Младата майка се посвети изцяло на отглеждането на сина си. Въпреки това актрисата е категорична, че няма да остане в сянката на известния си съпруг и се посвещава в овладяването на нови за нея дейности.

Фахрие Евджен вече се пробва като дизайнер, а сега е решила да се посвети на певческа кариера. В мрежата се появи първото видео, в което актрисата изпълнява популярна фолклорна романтична песен, която е посветила на съпруга си. В откъс от видеото се е снимал и самият Бурак Йозчивит.

Фахрие взема уроци по вокална техника и постоянно се занимава с развитието на гласа си, който по природа е с приятен тембър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай