Кралски експерт: Меган е нищо без Хари

Маркъл застрашава суверенитета на кралицата, заяви биографът Том Бауър

Кралски експерт: Меган е нищо без Хари | StandartNews.com

Херцогинята на Съсекс беше оплюта от кралския биограф Том Бауър. Писателят, който е автор на книгата за принц Чарлз „Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles“, заяви, че Меган се държи злобно, опитва се да комерсиализира кралското семейство и че няма никакъв собствен статут извън този на член на монархията.

„Изявлението, което херцозите направиха, представлява яростно избухване от страна на Маркъл – защото каквото Меган иска, трябва да го получи. Беше адски груба към Елизабет II и с думите си застрашава суверенитета на кралицата. Най-важното нещо за нашата държава е опазването на репутацията на монархията. Меган неотдавна се омъжи за принца и стана член на семейството, а вече иска да се отдели и то при нейните условия. Меган е нищо без Хари“, заяви Бауър в ефира на „Good Morning Britain“.

ВИЖ ОЩЕ: Хари и Меган пак са нагли

Междувременно източник от двора разкри пред „Harper's Bazaar“, че Маркъл ще проведе серия от тайни срещи, когато двамата с Хари се завърнат на Острова другия месец за последните си кралски задължения. На херцозите на Съсекс им предстоят няколко публични изяви, преди официално да се оттеглят от монархията на 1 април. Твърди се, че Меган ще използва времето си в Лондон, за да посети организациите, на които е патрон, извън медийното полезрение. Това е честа практика на Маркъл, която редовно качва снимки в Инстаграм от нейни недокументирани визити.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай