Кралска снаха раздава храна по шорти

Хари и Меган се включиха в благотворителна акция в Ел Ей

Кралска снаха раздава храна по шорти | StandartNews.com

Хари и Меган, които постоянно се чудят как да привлекат вниманието, отново се правят на доброволци. Двамата се впуснаха в поредна благотворителна акция в Ел Ей. За целта принцът и бившата актриса се наконтиха в шорти, а на въпроса как успява винаги да изглежда така перфектно и да поддържа краката си толкова стройни, Меган напоследък отговаря, че следва съветите на диетолога Габриела Пикок. Въпросната дама препоръчвала на клиентките си златното правило - до обед да пият само от така наречения зелен сок, състоящ се от прясно изцедени плодове и зеленчуци в зелен цвят. 

Принцът и бившата актриса дефилираха на мероприятието и със задължителните аксесоари – маски и ръкавици. Кралската снаха обаче не беше пропуснала да извика фотограф, а след това веднага да тиражира снимките – явно няма кой да й обясни, че когато известните личности се посвещават на благородни каузи, не бият тъпана, та целият свят да ги разбере. 

Междувременно стана ясно, че британската преса вече нарича Меган „бившата херцогиня Съсекс“.  Журналистите край Темза обаче са в бойна готовност за посрещането на Хари, след като се разчу, че той все още няма американско гражданство и вероятно трябва да се прибере за известно време в Лондон.        

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай